ХАРЧУВАННЯ УЧНІВ У ЛІЦЕЇ

/Files/images/2020/09/P00904-083211.jpg /Files/images/2020/09/P00904-083144.jpg
/Files/images/2020/09/P00814-123119.jpg

Нормативно-правова база з питань організації харчування учнів у закладах освіти

Закони України:

- «Про освіту»

- «Про повну загальну середню освіту»

-«Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення»
- «Про захист населення від інфекційних хвороб»
- «Про молоко та молочні продукти»
- «Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини»
-«Про питну воду»

постанова Кабінету Міністрів України:

- «Про затвердження норм харчування у навчальних та оздоровчих закладах» від 22.11.2004 № 1591 (зі змінами)

Спільні накази Міністерства охорони здоров’я України та Міністерства освіти і науки України:

- «Про затвердження Порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах» від 01.06.2005 № 242/329.

- «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах» від 15.08.2006 №620/563.

Кiлькiсть переглядiв: 1165